Menu

Portretfotografie Bullboxer Shoes

Categories
  • No categories

Portretfotografie Bullboxer Shoes

Portretfotografie Bullboxer Shoes

Portretfotografie Bullboxer Shoes

Portretfotografie

Nieuwe inspiraties en nieuwe ideeën. Er staat weer een nieuwe campagne op de planning. Samen bespreken we waar we dit seizoen voor gaan. We zijn er snel uit. Portretfotografie. Een combinatie van stoere modellen gecombineerd met rustige achterwanden. Geen schoenen? Bullboxer is toch een schoenenmerk? Precies. Dit doen we bewust. We kiezen ervoor om deze campagne alleen portretten te schieten. Op deze manier geven we Bullboxer een gezicht. De schoenen laten we op een andere manier terugkomen, middels productfotografie.

bullboxer portetfotografie 10801080 4
bullboxer portetfotografie 10801080 2

Goede voorbereidingen

Next: de modellen. De vorige fotoshoot werkten we met stoere gasten in combinatie met een girl next door type. Deze campagne doen we het anders. De keuze valt op een stoere chick, gecombineerd met een meer casual mannenmodel. Ook dit doen we bewust. Een beetje afwisseling kan geen kwaad.

Gaan we voor een buitenlocatie of fotograferen we in de studio? Deze campagne kiezen we voor de studio. Onze keuze valt op vijf achtergrondkleuren. Opmerkelijk is de keuze van de kleuren. Rustige kleuren voor een rustige sfeer. Lichte tinten, zoals beige, lichtgrijs en lila. Een beetje kleur mag natuurlijk niet ontbreken. Bullboxer zou Bullboxer niet zijn als zij niet met knalkleuren komen. Deze rustige tinten combineren we daarom met turkoois en geel.

De fotostudio van Strack

We gaan aan de slag. De studio van Strack transformeren we om tot fotostudio. Flitsers, reflectieschermen en een uitgebreid assortiment aan lenzen. In de fotostudio van Strack is alles aanwezig. We bereiden ons goed voor. Van tevoren doen we een uitgebreide lichttest. We kiezen voor zacht licht en zachte schaduwen. Statische poses wisselen we af met uitbundige, energieke houdingen. Knipoogjes, gekke bekken gecombineerd met serieuze blikken.

bullboxer portetfotografie 10801080 3
bullboxer portetfotografie 10801080 1

Voor herhaling vatbaar

De nieuwe campagne wordt goed ontvangen. Geen verrassing dat we daarom ook de volgende campagne hetzelfde concept doorzetten. Met natuurlijk twee nieuwe modellen en nieuwe achtergrondrollen. Blauw, bruin, roze; ook deze fotoshoot kiezen we voor veel variatie in onze achtergrondkleuren. De modellen zijn belangrijk. Dit bepaalt de uitstraling van de campagne. We kiezen voor twee opvallende modellen. Een stoere surfdude samen met een pittig dametje. Opnieuw schieten we genoeg variatie en creëren we een complete beeldbank voor het aankomende seizoen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!