Menu

Ontwerp Huisstijl en Website Sustainable Urban Delta

graphic design, home

Ontwerp Huisstijl en Website Sustainable Urban Delta

Categories
  • No categories
Ontwerp Huisstijl en Website Sustainable Urban Delta

Een inspirerend initiatief

Niet voor niets sleept zij de titel ‘Zakenvrouw van het Jaar 2009’ binnen. Meiny Prins, algemeen directeur van Priva, zet zich fanatiek in voor thema’s als duurzaamheid, innovatie en internationalisering. Een inspirerende carrièrevrouw, met een ijzersterke wilskracht.

Geïnspireerd door de wereld van Priva, komt zij in 2014 met een nieuw initiatief: ‘The Sustainable Urban Delta’. In een wereld waarin de tuinbouw en de gebouwde omgeving elkaar steeds vaker raken, ziet Meiny Prins nieuwe kansen en verdienmodellen. Een gezamenlijke visie op de toekomst, dat is haar uitgangspunt. Met het initiatief ‘The Sustainable Urban Delta’ wil zij stimuleren dat we in Nederland uitgaan van de innovatieve krachten die we hebben als land. We moeten de kansen pakken die er liggen. ‘De groenste stad van Nederland’, noemt zij ons kleine kikkerland ook wel. Een inspirerend initiatief. Zij benadert Strack voor de visuele uitwerking hiervan.

sustainable urban delta visual 3d 10803
sustainable urban delta presentatie 1080

Een stijl tot in de puntjes uitgewerkt

Een vrouw met een ambitieuze missie: de wereld mooier maken. Maar dit kan zij niet alleen. Zij wil haar initiatief delen met de rest van de wereld en mensen overtuigen om met haar mee te strijden. Het verhaal klopt tot in de details. Zij heeft alleen nog de juiste middelen nodig om haar initiatief te delen. Wij verzorgen de huisstijl, een visual van de ‘Sustainable Urban Delta’ en de website.

Uitwerking van de huisstijl

Met het oog op innoverend en duurzaamheid, creëeren we een huisstijl voor de ‘Sustainable Urban Delta’. Verschillende pasteltinten vormen de basis van de huisstijl. We gebruiken de kleuren groen en blauw. Deze juiste kleurencombinatie zorgt voor een duurzame sfeer en uitstraling.

Een delta bestaat uit verschillende elementen. Losse elementen, allen afhankelijk van elkaar. Met deze elementen in ons achterhoofd, ontwikkelen we het logo. De elementen zijn goed zichtbaar in het logo. De losse elementen staan afhankelijk, toch met elkaar in verbinding. Het kleurenschema, de typografie, het logo, het klopt. Meiny Prins is meteen enthousiast. Haar vraag is een bijpassende visual en website van de Delta.

sustainable urban delta logo 10802
sustainable urban delta visual 3d 10806

De Sustainable Urban Delta vertaald naar een visual

De basis van alle uitingen vormt een visual van de ‘Sustainable Urban Delta’. De ideeën en ontwerpen van Strack worden door een 3D expert vertaald naar een op maat gemaakte visual. Van de windmolens en zonnepanelen, tot de lokale supermarkt en mensen wandelend op weg naar hun werk. Opvallend is de aanwezigheid van water. Water is de bron van de ‘Sustainable Urban Delta’ en is het belangrijkste element. We werken de visual tot in de details uit, zoals het initiatief zelf tot in de details is uitgewerkt.

Een op maat gemaakte website

Een complete website, met alle ins en outs van de ‘Sustainable Urban Delta’. De eerste stap: de inhoud. Wat wil Meiny Prins vertellen? We verzamelen de content en maken een indeling van de website. Opnieuw belangrijk zijn de elementen van de Delta. Deze staan centraal. Op de homepage is in een grote slider de visual van de ‘Sustainable Urban Delta’ afgebeeld. Al naar beneden scrollend worden alle elementen afgebeeld en toegelicht.

sustainable urban delta visual 3d 10807
sustainable urban delta 3d visual 10801

Groene cases

Naast de elementen, moeten de cases een centrale plek krijgen op de website. Een pagina vol inspirerende projecten. De projecten hebben allen één ding gemeen: duurzaamheid. Per element ontwikkelen we een aparte pagina met de verzameling projecten.

De website wordt verder ingevuld met een media-pagina, met een overzicht van alle columns, lezingen en interviews met Meiny Prins, een pagina die mensen aanzet om mee te doen aan dit initiatief en een pagina met meer informatie over Meiny Prins.

Een complete website met een inspirerend verhaal, op naar een duurzame groene wereld!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!