Menu

Campagne B Shoes Amsterdam

fashion, photography

Campagne B Shoes Amsterdam

Categories
  • No categories

Campagne B Shoes Amsterdam

B Shoes Amsterdam benadert Strack voor de lancering van het merk. We bedenken een sterk concept: onderscheidend en verrassend. We creëren een website, videoclip, bijpassende brochure en realiseren de productfotografie. Een groot succes als resultaat. B Shoes Amsterdam klopt opnieuw bij Strack aan. Er staat een nieuwe campagne op de planning. Aan ons de vraag of we wederom de communicatiemiddelen willen verzorgen. Hier hoeven we niet lang over na te denken!

Ontwerp Brochure B Shoes Amsterdam 10801
Ontwerp Brochure B Shoes Amsterdam 10802

Amsterdamse roots

Klasse en comfort, dat zijn de twee woorden die kenmerkend zijn voor de B’s. Met meer dan 25 jaar ervaring in de schoenen- en mode-industrie zetten deze vakmensen het schoenenmerk B Shoes Amsterdam meteen hoog op de kaart. Een elegante sneaker, herkenbaar aan de subtiele tinten, sprekende texturen en opvallende lijnen. Een opmerkelijk detail is de Amsterdamse stadskaart gegraveerd in de zool van de schoen. Als je goed oplet, kun je bij elke stap een glimp opvangen van de stadskaart. Geen verrassing, aangezien de roots van dit schoenenmerk in onze hoofdstad liggen.

Het creëren van een videoclip

Stap 1: het creëren van de videoclip. Samen met het team van B Shoes Amsterdam bereiden we ons voor. Van tevoren bepalen we de locatie. Een makkelijke keuze: Amsterdam natuurlijk! We kiezen voor voor veel sierlijke straatjes en omgevingen. Kortom, herkenbare plekken in de stad. Twee mannelijke modellen spelen de hoofdrol. Klassiek en comfortabel gestyld, met de B Shoes als finishing touch. Bewust kiezen we voor een zonnige dag. Bij een zomershoot horen immers zomerse sferen. Fietsende mensen door het Vondelpark en slenterende toeristen langs de oneindige grachten.

Ontwerp Website B Shoes Amsterdam 1080
Ontwerp Brochure B Shoes Amsterdam 10804

Een rondreis door de hoofdstad

Met de nodige apparatuur op zak en een volledige shotlist bij de hand gaan we op pad. Close-ups wisselen we af met wide-shots. De juiste balans zorgt voor de perfecte uitstraling. We gebruiken de gimbal en een statief om de shots zo stabiel mogelijk op beeld te krijgen.

Belangrijk is de audio. Deze is bepalend voor de sfeer van de videoclip. We gaan op zoek naar een passende achtergrondmuziekje. Onze keuze valt op een relax, zomers deuntje. Perfect voor een zomerse videoclip.

Een brochure op maat

Ter ondersteuning van de website en de videoclip, ontwikkelen we een brochure. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en het beeldmateriaal.

B Shoes Amsterdam ontwikkelt de tekst en wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. Deze is nog blanco. De stadskaart, het verhaal en de productfoto’s voegen we samen. Met een compacte brochure als resultaat. Goed te gebruiken als ondersteunend communicatiemiddel.

Ontwerp Brochure B Shoes Amsterdam 10805
B Shoes Amsterdam 10804

Productfotografie in de stad en de studio

Opnieuw vormt Amsterdam het decor. Dit doen wij bewust. Een stukje herkenbaarheid is belangrijk. We gaan op zoek naar perfecte plekjes. Portieken, trappetjes, bruggetjes en smalle straten. Maar hier laten we het niet bij. We duiken de studio in van Strack. We willen iets nieuws. B Shoes Amsterdam is enthousiast. We creëren een klassiek decor in de kleuren van de B’s, donkerblauw en donkergrijs en zorgen voor iets extra’s door gebruik te maken van een klein reliëf in de het decor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!