Menu

Website Ontwerp Revolution Fabrics

Revolution Fabrics

Website

Revolution Fabrics

Website

Revolution Fabrics

Website

Revolution Fabrics

Website

Revolution Fabrics

Website

Revolution Fabrics

Website

Website Ontwerp Revolution Fabrics

Bloedfanatiek

Al meer dan 20 jaar de specialist in binnenzonwering, lichtwerking en verduistering. M + N Projecten biedt professionele oplossingen voor elke projectmarkt. Zij verzorgen het traject van a tot z, van het advies tot de productie en van de montage tot het onderhoud. Duurzaamheid staat bij hun voorop en dit is binnen de collectie goed terug te zien.

Het ontwerp van de website

Voor M + N Projecten is niks te gek. De twee broers zijn bloedfanatiek en gaan elke uitdaging aan. Zo ontwikkelen zij een geheel nieuwe generatie zonweringsdoeken die de overige materialen ver achter zich laten. Revolution is gemaakt van jaarlijks, hernieuwbare, plantaardige grondstoffen en is daarmee Cradle to Cradle Gold gecertificeerd. M + N Projecten daagt Strack uit om een geheel passende stijl en website te creëren voor het merk Revolution. Een uitdaging die wij met veel enthousiasme aangaan!

Strack creëert de huisstijl van Revolution en aan de hand daarvan, een op maat gemaakt website.

Grote contrasten vormen de basis van de Revolution sfeer. Donkere kleuren gecombineerd met gifgroen. Een opvallend, professioneel, duurzaam uiterlijk.

Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid zijn de woorden die M + N Projecten gebruikt als zij hun ideeën uiten over de nieuwe website. Duurzaamheid mag ook zeker niet ontbreken in het ontwerp van de website. Hier draait Revolution immers om.

Herkenbaar en overzichtelijk

We ontwikkelen een overzichtelijke website, waarbij de uitstraling en het gemak bovenaan staan. Door middel van grote sliders, kan je op een gemakkelijke manier door de website navigeren. Grote afbeeldingen vormen de basis van de sliders. Het productieproces komt aan bod, de voordelen en de verschillende varianten worden benoemd. Actuele projecten worden middels een duidelijk overzicht getoond en voor diegene die meer informatie willen hebben, zijn er diverse brochures te downloaden. Voor de Engelse en Duitse bezoekers is er een vertaalde variant beschikbaar.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!