Menu

Website Bullboxer Shoes Fall Winter 2015

Website Fall Winter 2015

Bullboxer Shoes

Website Fall Winter 2015

Bullboxer Shoes

Website Fall Winter 2015

Bullboxer Shoes

Website Bullboxer Shoes Fall Winter 2015

De nieuwe campagne online

Een nieuwe campagne betekent tijd voor een nieuwe website. Frisse accenten maken ruimte voor winterse sferen. We kiezen deze winter voor drie opvallende kleuren. Geel, groen en oranje vormen de basiskleuren van de nieuwe wintercampagne. We werken met verschillende decors. In de studio van Strack toveren we grote platen om tot felgekleurde muren. Met deze muren kunnen we verschillende ruimtes creëren. Op deze manier creëren we een gele, groene en een oranje ruimte. De styling stemmen we volledig af op de drie hoofdkleuren, ton sur ton, oftewel kleur op kleur.

Bij Strack houden we van contrast. We kiezen daarom bewust voor opvallend licht. Diepe schaduwen in combinatie met rustige omgevingen zorgen voor een speels effect. Het is belangrijk dat we genoeg beeldmateriaal schieten voor een heel seizoen. Van tevoren bepalen we de poses. We zorgen voor veel afwisseling in de beelden. We schieten combi-shots, single shots en close-ups en creëren een volledige beeldbank voor het aankomende seizoen.

Een opvallende en overzichtelijke website

Vorig seizoen hebben we de website van Bullboxer Shoes volledig omgegooid. Deze heeft een transformatie gekregen en is opnieuw vormgegeven. Met veel enthousiasme is deze ontvangen. Om deze reden kiezen we ervoor om deze campagne met dezelfde vormgeving te werken. Belangrijk is de eerste indruk. De look&feel van een website is daarom bepalend. Een grote homeslider met campagnebeelden trekt meteen de aandacht. Overzichtelijke, gekleurde blokken op de homepage zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt navigeren. Bewust laten we de drie kleuren op elke pagina terug komen.

Afgelopen seizoen lanceerde Bullboxer Shoes twee nieuwe pagina’s op de website. Een online lookbook en een pagina waarbij een greep uit de collectie getoond wordt. Ook dit seizoen werken we met deze uitgebreide variant. Een combinatie van productbeelden en campagnebeelden vormen de basis. Korte, bondige teksten maken de website compleet. Bullboxer is klaar voor de winter.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!