Menu

Vormgeving Grow Magazine Jong Management

Ontwerp Grow Magazine

Jong Management

Ontwerp Grow Magazine

Jong Management

Ontwerp Grow Magazine

Jong Management

Vormgeving Grow Magazine Jong Management

Een metamorfose voor Grow magazine

Een magazine voor en door de leden van Jong Management zelf. Jong Management is een hecht netwerk van jonge ondernemers, directeuren en managers, werkzaam in marktgerichte ondernemingen en organisaties. De leden komen een paar keer per jaar samen tijdens verschillende activiteiten. Vier jaar geleden kwam Jong Managment met het idee om een magazine te ontwikkelen voor de leden en voor relaties van de leden. Met aandacht voor succesvolle ondernemers en startende ondernemers. Met daarnaast plaats voor luchtige onderwerpen en leuke tips en weetjes, aantrekkelijk voor de zakenwereld.

Zeer enthousiast reageerden de leden, zowel de relaties van de leden. Niet voor niets wordt inmiddels alweer de zevende editie uitgracht. Zij benaderen Strack om mee te werken aan dit inspirerende magazine. Met veel enthousiasme gaan we aan de slag. We zijn verantwoordelijk voor de coördinatie, het redactiewerk en de vormgeving.

De vormgeving van het magazine

Belangrijk is het doel van het magazine. Welke sfeer gaat het magazine uitademen? Wie zijn de lezers? Ook van groot belang is de indeling van de content, de verhouding tussen tekst en beeld. Qua vormgeving krijgen we de vrije loop. De content moet nog gecreëerd worden, dat geeft een hoop vrijheid. We kiezen voor veel, mooi beeldmateriaal, gecombineerd met sterke teksten. Het doel is om de lezers te prikkelen. Te prikkelen om door te bladeren en meer te willen zien en lezen. Het draait om de juiste balans. De juiste balans tussen kopteksten, alinea’s, witruimtes en beelden.

We creëren een nieuwe basis voor het magazine. Een overzichtelijke, ruimtelijke, strakke basis. Speelse pagina’s, afgewisseld met strakke spreads. Interessante artikelen en interviews met inspirerende mensen uit het vak zorgen voor een sterke inhoud. De nieuwe Grow kan gedrukt worden!

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!