Menu

Video B Shoes Amsterdam Fall Winter 2015

Video

Video B Shoes Amsterdam Fall Winter 2015

Video B Shoes Amsterdam Fall Winter 2015

Een video gerealiseerd in onze eigen hoofdstad

Klasse en comfort, dat zijn de twee woorden die kenmerkend zijn voor de B’s. Met meer dan 25 jaar ervaring in de schoenen en mode-industrie zetten deze vakmensen het schoenenmerk B Shoes Amsterdam meteen hoog op de kaart. Een elegante sneaker, herkenbaar aan de subtiele tinten, sprekende texturen en opvallende lijnen. Een opmerkelijk detail is de Amsterdamse stadskaart gegraveerd in de zool van de schoen. Als je goed oplet, kun je bij elke stap een glimp opvangen van de Amsterdamse stadskaart. Geen verrassing, aangezien de roots van dit schoenenmerk in onze hoofdstad liggen.

B Shoes Amsterdam benadert Strack voor de lancering van het merk. Een website is de wens. Bij Strack denken we graag verder. Het idee om een videoclip te realiseren is al snel geboren. We bedenken een onderscheidend concept: een rondreis door de stad Amsterdam door de ogen van de B’s. Kom maar op!

Herkenbare spots van Amsterdam

Met de nodige apparatuur op zak en een volledige shotlist bij de hand gaan we op pad. Samen met het team van B Shoes Amsterdam bereiden we ons goed voor. Van tevoren bepalen we de locaties. We kiezen voor voor veel sierlijke straatjes en omgevingen. Herkenbare plekken in de stad. De Negen Straatjes, de grote kerktoren en de Dam mogen niet ontbreken. Bewust kiezen we voor een zonnige dag. Bij een zomershoot horen immers zomerse sferen. Fietsende mensen door het Vondelpark en slenterende toeristen op de oneindige grachten. Close-ups wisselen we af met wide-shots. De juiste balans zorgt voor de perfecte uitstraling.

Belangrijk is de audio. Deze is bepalend voor de sfeer van de videoclip. We gaan op zoek naar een passend achtergrondmuziekje. Onze keuze valt op een rustig en toch opgewekt deuntje. De complete video wordt gebruikt als binnenkomer op de website. Tijd voor de lancering van dit kersverse schoenenmerk.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!