Menu

Productfotografie Bullboxer Shoes FW16

Productfotografie

Bullboxer Shoes

Productfotografie

Bullboxer Shoes

Productfotografie

Bullboxer Shoes

Productfotografie

Bullboxer Shoes

Productfotografie

Bullboxer Shoes

Productfotografie Bullboxer Shoes Fall Winter 2016

productfotografie op een bijzondere locatie

Een nieuwe wintercampagne. Leuk, we hebben er zin in! Gezamenlijk bespreken we de nieuwe trends en ontwikkelingen en natuurlijk leuke ideeën. Voorheen werkten we elke campagne met modellen. Tegenwoordig pakken we dit soms ook weleens heel anders aan.

Social media is een snel media en vraagt daarom om veel beeldmateriaal. Tenminste, als je het goed wilt doen. En dat willen wij zeker. We organiseren een zogenaamde ‘contentdag’. In een dag creëren we zo veel mogelijk beeldmateriaal. Uiteraard houden we rekening met het concept dat we bedacht hebben. In dit geval gaan we voor clean. En dan bedoelen we heel clean.

Omdat we zoveel mogelijk beeldmateriaal willen creëren op één dag, werken we bewust zonder modellen. Althans, bijna geen modellen. Met modellen werken kost veel tijd. Denk alleen al aan de styling en visagie. De focus ligt dit keer niet op het model, maar op de locatie.

De juiste setting bepalen

Ons oog valt op een bijzondere locatie. De Maassilo in Rotterdam vormt het decor van de nieuwe wintercampagne. Een enorm gebouw met diverse ruimtes. Iets wat ze allemaal gemeen hebben is de kille en sombere uitstraling. De rede waarom we voor juist dit gebouw hebben gekozen. Bij binnenkomst spotten we meteen al gave plekjes. Na een rondleiding door het hele gebouw, bekijken we eerst onze planning, voordat we aan de slag gaan. Hoeveel schoenen fotograferen we vandaag? Welke schoen past het beste bij welke ruimte? We maken onze keuzes en kunnen beginnen.

We beginnen zoals altijd met het licht. Harde of zachte schaduwen? Veel of weinig licht? Van tevoren bepalen we de sfeer en op de locatie zelf bepalen we het daadwerkelijke licht. Dit keer kiezen we voor opvallend veel licht. Schoen en omgeving worden beide volledig uitbelicht. Om toch diepte te creëren, zorgen we hier en daar voor wat lichte schaduwwerking. Een mooie balans die past bij Bullboxer. En het belangrijkste, compleet passend binnen de stijl. We houden rekening met de bruikbaarheid van de beelden. Voor online gebruik, drukwerk en social. Kom maar op met die winter!

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!