Menu

Fotografie Bullboxer Shoes Campagne FW15

home

Fotografie Bullboxer Shoes Campagne FW15

Bullboxer Shoes

Een complete stijl neerzetten, dat is wat wij graag doen. Bij Strack kijken we naast losse elementen naar het totale pakket. Een samenvoeging van verschillende elementen. Uitingen en middelen die elkaar aanvullen en versterken. Voor Bullboxer verzorgen we dit pakket. Met veel plezier werken we hier aan. Elke campagne opnieuw.

Van ontwerp tot fotografie

Het bedenken van concepten, het organiseren van een fotoshoot, het ontwerp van een brochure, de nabewerking van campagnemateriaal. Bij ons is niks te gek. We zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe trends en zijn daarom zelf continu in ontwikkeling. Zo hebben we sinds een paar jaar onze eigen fotostudio. Als een kind in een snoepwinkel zo blij zijn we hiermee!

Campagne Fall Winter 2015

Het kleurrijke aspect laten we altijd terugkomen. Ook deze campagne. Dit zorgt voor een stukje herkenbaarheid. Dit keer kiezen we voor drie knalkleuren: oranje, geel en groen. We werken met een ruim decor. Grote platen toveren we om tot gekleurde muren. Hier kunnen we verschillende ruimtes mee creëren. Een leuk knutselwerkje voor in de studio.

Deze campagne gaan we voor ton-sur-ton. Het decor, zowel de styling zijn in dezelfde kleur. Een gaaf effect. En belangrijker, de focus ligt op de schoenen. Hier houden we altijd rekening mee bij het bedenken en uitwerken van onze concepten.

Strack zelf achter de camera

We bedenken en organiseren de fotoshoots samen met Bullboxer. Zelf staan we achter de camera. Een goede voorbereiding is essentieel. Het decor, het licht, de positie van de camera, de keuze van de lens, alles moet kloppen. Hier gaan we voor.

Van tevoren bouwen we het decor op en doen we een uitgebreide lichttest. De vorige campagnes gebruikten we zacht, neutraal licht. Dit keer kiezen we voor iets compleet anders. Hard licht en harde schaduwen. Dit zorgt voor veel contrast. Hier houden we wel van. Een aandachtspuntje: het licht op de schoenen. De juiste lichtopstelling zorgt ervoor dat de schoenen perfect uitbelicht worden.

Een complete beeldbank

Statische houdingen en serieuze blikken creëren een stoere sfeer. We wisselen combi-shots af met single-shots en portretfoto’s met productfoto’s. Veel variatie in beelden is belangrijk. Dit voor de opmaak van advertenties, beurswanden, beeldmateriaal voor op de website en voor op social media. We hebben genoeg afwisseling nodig. En dat hebben we zeker na deze fotoshoot.

Productfotografie

Productfoto’s zijn onmogelijk, is het antwoord op de vraag of we de productfotografie kunnen realiseren voor Bullboxer. De gigantische, continu wisselende collectie maakt het onmogelijk om productfoto’s te creëren en te gebruiken. Tenminste, is dat zo? Kan niet, bestaat niet bij Strack. Wij komen daarom met een alternatief voorstel. We fotograferen een greep uit de collectie in lijn met de huidige campagne. De favoriete items van dat moment. De bestsellers uit de collectie. Deze wisselen we per seizoen meerdere keren af en vullen we eventueel aan met nieuwkomers. Bullboxer is enthousiast!

De juiste lichtopstelling

Binnen no time staat de studio van Strack vol met Bullboxer schoenen. Dames-, heren-, en kinderschoenen. We bouwen opnieuw het decor op. Dit keer in het klein. Dezelfde kleuren, oranje, geel en groen, komen terug. Het licht is belangrijk. We maken opnieuw gebruik van veel schaduwwerking. Lichtvlagen over de schoenen en over de gekleurde wanden creëeren een perfecte, zonnige winterdag.

De website van Bullboxer

Een make-over. Elk seizoen opnieuw zorgen we ervoor dat de website er weer spik en span uitziet. Het is immers nog een van de belangrijkste communicatiemiddelen van Bullboxer. Een nieuwe campagne, nieuwe beelden, tijd voor een transformatie van de website. Zomerse accenten maken ruimte voor winterse sferen. Een grote slider bij binnenkomst trekt meteen de aandacht. Via de blokken op de homepage ben je met een druk op de knop op de belangrijkste pagina’s van de website.

De introductie van de productfotografie

Voor de productfoto’s creëren we een nieuwe pagina: Highlight Collection. Op deze pagina is op een speelse manier een greep uit de collectie van Bullboxer te zien. Daarnaast voegen we diverse lookbooks toe. Een combinatie van productbeelden, campagnebeelden en korte, bondige teksten zorgen voor een overzicht van de aankomende collectie.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!