Menu

Ontwerp Magazine Bloei BVB Substrates

Ontwerp Magazine Bloei

BVB Substrates

Ontwerp Magazine Bloei

BVB Substrates

Ontwerp Magazine Bloei

BVB Substrates

Ontwerp Magazine Bloei

BVB Substrates

Ontwerp Magazine Bloei BVB Substrates

Het DNA van BVB Substrates in de vorm van een magazine

BVB Substrates is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met veel liefde en passie zijn zij uitgegroeid tot een wereldwijde expert op het gebied van het produceren en leveren van substraten. BVB Substrates is een bedrijf dat altijd zeer betrokken is bij haar klanten, medewerkers en leveranciers. Voor deze relaties wil BVB Substrates graag een geschenk samenstellen met alle ins en outs van het bedrijf. Een geschenk waarin zij kunnen vertellen hoe zij het juiste product, op de juiste tijd en de juiste plaats kunnen afleveren. Wat de drijfveren zijn van het bedrijf. En hoe zij hun producten en processen continu verbeteren. Oftewel, het DNA van het bedrijf.

Een inspirerend magazine

We creëren een magazine. Een magazine vol inspiratie, informatie en leuke tips, met de titel: BLOEI. Wij zijn verantwoordelijk voor de coördinatie, het ontwerp en een groot deel van de fotografie. Hoe gaan we het magazine vormgeven? Stap 1: het bepalen van de inhoud. Welke onderwerpen komen aan bod? Wat wordt het hoofdartikel? Hebben we genoeg beeldmateriaal? Genoeg vragen om over na te denken. We maken een strakke planning.

We bepalen de indeling en plannen interviews en fotoshoots. We zorgen voor voldoende materiaal.

BVB Substrates staat in Bloei!

BVB Substrates is een vooruitstrevend bedrijf. Zij halen het beste uit zichzelf en streven ernaar om elk jaar te groeien. Een mooi uitgangspunt. We interviewen verschillende medewerkers om over deze ambities te praten.

Daarnaast praten we met klanten over hun successen en over de samenwerking met BVB Substrates en geven we natuurlijk leuke tips weg. Bij elk artikel realiseren we bijpassend beeldmateriaal. We bezoeken hiervoor verschillende locaties.

Tijd voor de vormgeving. Belangrijk bij het ontwerp van een magazine is de basislay-out. De grootte van de beelden, de lengte van de teksten en het aantal koppen. Hier besteden we veel aandacht aan. We vullen het magazine in met de gecreëerde content. We zetten de puntjes op de i en doen een laatste check. BLOEI is klaar voor de drukker!

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!