Menu

Ontwerp Kalender 2016 BVB Substrates

Drukwerk, Ontwerp

Ontwerp Kalender 2016 BVB Substrates

Ontwerp Kalender 2016 BVB Substrates

Tijd voor een nieuw ontwerp van de kalender

Het jaar is weer voorbij gevlogen. Nu al? Nee hoor, we hebben het over het kalenderjaar van BVB substrates. Zij beginnen het verkoopseizoen in september. Na een mooie periode achter de rug is BVB Substrates klaar voor het nieuwe seizoen. Tijd voor een nieuwe werkkalender!

Zakelijk en professioneel

Strack is samen met BVB Substrates stap voor stap de corporate stijl aan het veranderen. We creëren een professionele omgeving.

Drukke illustraties maken plaats voor strakke infographics. Bewust werken we met rustige beelden in onze ontwerpen. Een zakelijke uitstraling is het resultaat.

Met de nieuwe stijl in onze gedachten, ontwikkelen we een nieuwe werkkalender voor BVB Substrates. De wens is een overzichtelijke en duidelijke kalender. Belangrijke datums moeten snel zichtbaar zijn. We ontwerpen een ruimtelijke, overzichtelijke kalender. De herkenbare blauwe kleur van BVB Substrates vormt de basis van het ontwerp. Een pakkend beeld op de achtergrond zorgt voor een verrassend effect. BVB Substrates heeft weer een nieuw mooi jaar voor de boeg!

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!