Menu

Ontwerp Brochure Rexnord FlatTop Quick Linq

Ontwerp Fotografie Brochure

Rexnord Flattop

Ontwerp Fotografie Brochure

Rexnord Flattop

Ontwerp Fotografie Brochure

Rexnord Flattop

Ontwerp Fotografie Brochure

Rexnord Flattop

Ontwerp Brochure Rexnord FlatTop Quick Linq

Van A naar B

Dit internationale bedrijf heeft zich gespecialiseerd in transportkettingen- en matten voor intern transport. Producten verplaatsen van A naar B, in vrijwel elke categorie, dat is het doel van Rexnord FlatTop. Voor zowel de drank-, voedsel en auto-industrie.

In 2014 komt Rexnord FlatTop met een nieuw product op de markt. Zij hebben een grote lancering in gedachte. Strack wordt uitgenodigd om mee te denken. Tijdens ons gesprek leggen we alle ideeën op tafel en bespreken we het concept.

Een opvallend kenmerk

Zij omschrijven het product zelf als de nieuwe Iphone onder de transportcomponenten. Beter bekend als de Quick Linq. Een revolutionair ontwerp, met veel voordelen ten opzichte van het bestaande product. Veiligheid en gemak staan bovenaan. Daarnaast is de levensduur van het product aanzienlijk verhoogd. Het product is herkenbaar aan de rode stip. Een belangrijk kenmerk. Al met al, een mooi product om mee uit te pakken.

De naam en het logo staan vast. Aan Strack de taak om de overige communicatiemiddelen te ontwikkelen. Elke keer weer worden wij uitgedaagd in onze ontwerpen en ideeën.

Hierdoor blijven we scherp. Tijd om aan de slag te gaan!

Het ontwerp van de brochure

Een brochure is één van de communicatiemiddelen die we inzetten. Een compacte brochure is een gemakkelijke manier om mensen kennis te laten maken met een nieuw product. Om deze reden ontwerpen we een overzichtelijke brochure. De voordelen en producteigenschappen worden goed benadrukt. Er ontbreken alleen nog bijpassende productfoto’s. Geen probleem, de fotostudio van Strack is altijd beschikbaar. We realiseren nieuw beeldmateriaal.

Macrofotografie

Vanuit verschillende hoeken fotograferen we het product. We kiezen voornamelijk voor macrofotografie. De details van de Quick Linq zijn op deze manier goed zichtbaar. De herkenbare rode spot mag natuurlijk niet ontbreken. Samen met korte, bondige teksten, verwerken we de beelden in de brochure. Zowel digitaal, als geprint wordt de brochure verspreid onder de huidige en toekomstige klanten van Rexnord FlatTop.

Nieuwsgierig naar meer ontwerpen? Bekijk deze hier.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!