Menu

Ontwerp Brochure Revolution

Ontwerp Brochure

Revolution

Ontwerp Brochure

Revolution

Ontwerp Brochure

Revolution

Ontwerp Brochure

Revolution

Ontwerp Brochure Revolution

Een bloedfanatiek duo

Al meer dan 20 jaar de specialist in zon- en lichtwering voor binnen. M + N Projecten levert maatwerk. Zij leveren onder andere jaloezieën, rolgordijnen en plissés. Een traject van a tot z, van het advies tot de productie en van de montage tot het onderhoud. Duurzaamheid staat bij dit bedrijf voorop en dit is binnen de collectie goed terug te zien.

Een nieuwe generatie zonweringsdoeken: Revolution

In 2012 ontwikkelt M + N Projecten een geheel nieuwe generatie zonweringsdoeken: Revolution. Deze doeken zijn gemaakt van plantaardige grondstoffen. In 2014 halen zij het ‘Cradle te Cradle gold’ certificaat binnen. Niet zomaar een certificaat. Een certificaat om trots op te zijn. De twee bloedfanatieke broers die dit bedrijf runnen, zijn innovatief, vernieuwend en van elke nieuwe trend binnen de zon- en lichtwering op de hoogte. Het duo benadert Strack voor de uitwerking van het nieuwe merk.

We ontwikkelen een huisstijl en een website voor Revolution. We combineren donkere grijstinten met een knallende kleur groen. Het ontwerp is opvallend, professioneel en duurzaam.

Het ontwerp van de brochure

Naast de website, wil M + N Projecten iets tastbaars kunnen verspreiden. Zij benaderen Strack om mee te denken. We hebben al snel het idee om een brochure te ontwikkelen. Deze kan zowel offline als online verspreid worden onder bestaande en eventuele toekomstige klanten. Het proces om de Revolution doeken te fabriceren is uitgebreid en gecompliceerd. Dit proces beschrijven we stap voor stap en wordt duidelijk toegelicht. Door middel van animaties, beelden en ondersteunende teksten komen alle stappen aan bod. De brochure is natuurlijk in de herkenbare huisstijl opgemaakt.

Meer ontwerpen van Strack bekijken? Klik hier.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!