Menu

Huisstijl Sustainable Urban Delta

Huisstijl, Ontwerp

Huisstijl Sustainable Urban Delta

Huisstijl Sustainable Urban Delta

Een onderscheidende huisstijl

Niet voor niets sleept zij de titel ‘Zakenvrouw van het Jaar 2009’ binnen. Algemeen directeur van Priva, Meiny Prins, zet zich fanatiek in voor thema’s als duurzaamheid, innovatie en internationalisering. Een inspirerende, hardwerkende carrière vrouw, die tot het uiterste gaat om haar doelen te bereiken.

The Sustainable Urban Delta

Geïnspireerd door de wereld van Priva, komt Meiny Prins in 2014 met een nieuw initiatief: ‘The Sustainable Urban Delta’. In een wereld waarin de tuinbouw en gebouwde omgeving elkaar steeds vaker raken, ziet Meiny nieuwe kansen en verdienmodellen. Een ‘gezamenlijke visie op de toekomst’ is haar uitgangspunt. Met het initiatief ‘The Sustainable Urban Delta’ wil zij stimuleren dat we in Nederland uitgaan van de innovatieve krachten die we hebben als land en de kansen pakken die er liggen. ‘De groenste stad van Nederland’, noemt zij ons kleine kikkerland ook wel.

Een inspirerend initiatief

Meteen worden we geprikkeld door dit inspirerende initiatief. Zij wil dit initiatief delen met de rest van de wereld en vraagt ons daarbij om hulp. We beginnen bij het begin: een passende stijl. Met het oog op innoverend en duurzaamheid, creëeren we de huisstijl van ‘The Sustainable Urban Delta’. Zachte tinten vormen de basis. Een combinatie van verschillende tinten groen en blauw zorgen voor een duurzame uitstraling. Hier kiezen we bewust voor.

Tijdens ons gesprek vertelt Meiny ons over de verschillende elementen. De hoofdelementen waaruit de delta bestaat. Met deze elementen in ons achterhoofd, ontwikkelen we een logo. Deze zijn dan ook goed zichtbaar in het logo. De losse elementen vormen samen één geheel. Door middel van een tussenruimte staan zij met elkaar in verbinding. Precies zoals in de delta. Water is de verbindende factor. De kleuren en elementen voegen we samen, met als resultaat een modern, onderscheidend logo. Een logo met de juiste uitstraling. De huisstijl voeren we door in een op maat gemaakte visual en een aanvullende website.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!