Menu

Huisstijl Ontwerp Taurus Advocaten

Huisstijl, Ontwerp

Huisstijl Ontwerp Taurus Advocaten

Huisstijl Ontwerp Taurus Advocaten

Een nieuwe huisstijl

Daadkrachtig, betrouwbaar en toegewijd, drie woorden die kenmerkend zijn voor het advocatenkantoor ‘BTW Advocaten’. Daarnaast drie belangrijke eigenschappen waar je over moet beschikken wil je binnen dit team passen. Dit ervaren team van advocaten behandelt juridische zaken op hoogwaardig niveau. Zij staan bekend om hun specialismen en ruime werkervaring. Voor een heel ander specialisme benaderen zij Strack. Een nieuwe naamgeving en huisstijl is de wens. Zij willen iets nieuws en willen verrast worden. Of wij hierbij kunnen helpen? Jazeker!

BTW Advocaten wordt Taurus Advocaten

Subliem Advocaten, Smart Advocaten, Magna Advocaten, Force Advocaten… We laten onze creativiteit de vrij loop gaan en bedenken een rits aan nieuwe naamgevingen. Een nieuwe naamgeving is spannend. Je oude vertrouwde naam wordt vervangen door een nog onbekende, nieuwe naam. Ook ‘BTW Advocaten’ ervaart dit op deze manier. Dit beseffen we ons maar al te goed.

We organiseren een borrel in het pand van Strack om de nieuwe naamgeving te onthullen. Onder het genot van een hapje en een drankje worden de medewerkers blij verrast. De keuze is gevallen op: Taurus Advocaten. Taurus staat voor stier. De eigenschappen van een stier sluiten volledig aan bij de eigenschappen van dit fanatieke team. Vastberaden, doelgericht en betrouwbaar. ‘Doorgaan waar andere stoppen’, wordt de kenmerkende pay-off van het bedrijf. Een pay-off waar de advocaten zich meteen in kunnen vinden. Met het karakter van het team in ons achterhoofd, ontwikkelen we een huisstijl. Opvallend is de rode kleur. De kleuren rood, wit en donkergrijs vormen de basis van de huisstijl. Een zakelijk en professioneel uiterlijk.

Een metamorfose

We ontwerpen de volledige huisstijl. De visitekaartjes, offertemap, e-mailhandtekening, het briefpapier en de buitengevel van het pand pakken we aan. Een kleine metamorfose van het pand zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling. De opvallende rode letters ‘Taurus’ trekken vanaf het dorpsplein in Naaldwijk meteen de aandacht.

Wil je meer huisstijlen zien? Bekijk het hier.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!