Menu

Fotografie Rehab Footwear Portugal

Rehab Footwear

Portugal Fotoshoot

Rehab Footwear

Portugal Fotoshoot

Rehab Footwear

Portugal Fotoshoot

Rehab Footwear

Portugal Fotoshoot

Rehab Footwear

Portugal Fotoshoot

Fotografie Rehab Footwear Portugal

Fotografie in het buitenland

Koffers pakken en gaan! Want jawel, we gaan naar portugal. Op vakantie? Nee, voor een werktrip. Portugal is het land waar de schoenen van Rehab Footwear vervaardigd worden. Vanaf de start van dit schoenenmerk zijn wij betrokken geweest bij de communicatie-uitingen. En ook nu benaderen zij Strack. Deze keer om het proces van de schoenen in de fabriek in Portugal vast te leggen op beeld.

Wie is Rehab Footwear?

We zullen eerst in het kort vertellen wie Rehab Footwear is. Dit schoenenmerk is 9 jaar geleden gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal schoenenmerk. Met veel passie werken zij elk seizoen weer aan een vernieuwde collectie. Nieuwe prints, nieuwe details en bovenal, altijd met een cheeky little twist, zoals zij het zelf noemen. Veiligheid, gezondheid en het welzijn van personeel vinden zij vanzelfsprekend. Met deze reden hebben zij gekozen voor de huidige fabriek in Portugal.

Voorbereidingen

Van tevoren bespreken we samen met Rehab Footwear wat er gefotografeerd gaat worden. De omgeving, het proces van het fabriceren van de schoenen en de afwerking. Belangrijk is om van tevoren goed in kaart te brengen waar we gaan fotograferen, zodat we weten welke apparatuur we mee moeten nemen. De ruimtes, het licht.

Leer, leer en nog meer leer

Oké, alles is gereed. We zijn er klaar voor. Met de nodige flitssets, camera’s en lenzen gaan we op pad. We hadden al veel gehoord over het proces van de schoenen, maar in de fabriek zien we pas echt hoe dit proces in zijn werk gaat. Waar beginnen we? Stapels vol leersoorten, veters, drukkertjes en zolen trekken onze aandacht. We leggen alles vast op beeld. Hoe deze mensen met passie de schoenen met de hand vervaardigen en hoe zij deze tot in de kleinste details afwerken. En natuurlijk vergeten we niet om Jaco, de oprichter van Rehab Footwear zelf, op beeld te zetten.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!