Menu

Fotografie Rehab Footwear Addict FW2015

Fotografie Campagne

Rehab Footwear

Fotografie Campagne

Rehab Footwear

Fotografie Campagne

Rehab Footwear

Fotografie Campagne

Rehab Footwear

Fotografie Campagne

Rehab Footwear

Fotografie Rehab Footwear Addict FW2015

De fotografie voor een nieuwe schoenenlijn

Rehab Footwear, enkele jaar geleden gestart als uniek schoenenmerk met twee geheel verschillende collecties. De Casual collectie bestaat uit gemakkelijke instappers, geschikt voor elk moment van de dag. Hier tegenover staat de Classic collectie, bestaande uit comfortabele klassiekers: stoer en classy. Opvallend aan beide collecties is het eigen karakter van de schoenen. Allen voorzien van een uniek signatuur. Onderscheidend en vernieuwend, elke collectie weer. In 2014 breidt Rehab Footwear uit! De vraag naar sneakers neemt toe. Rehab Footwear speelt hier op in. Zij lanceren een nieuwe sportieve schoenenlijn: Rehab Addict. Wij bedenken en creëren de stijl en verzorgen de fotografie.

Herkenbare blauwe lijnen

Rehab Addict is herkenbaar aan de strakke, blauwe lijnen. Naast de strakke elementen, creëren we een rustige uitstraling. Door gebruik te maken van veel lichte tinten. Aan de hand van de nieuwe stijl, ontwikkelen we een campagne. We bedenken een onderscheidend concept. Aansluitend realiseren we een fotoshoot.

Een fotoshoot bij Strack in de fotostudio! In onze eigen fotostudio zijn we flexibel. Dit werkt prettig voor beide partijen. We kunnen snel schakelen en hebben alle materialen binnen handbereik.

Speelse campagnebeelden

De blauwe lijnen laten we sterk terugkomen in de campagnebeelden. Een herkenbaar element. Een combinatie van verschillende blauwe lijnen maken de beelden speels. Rechte, schuine, smalle en brede lijnen wisselen elkaar af. We besteden veel aandacht aan het licht. Subtiel licht en zachte schaduwen. Belangrijk is dat de schoen goed uitbelicht is.

Krachtig en explosief

We werken deze fotoshoot met twee modellen, een dames- en herenmodel. Kenmerkend aan de Rehab Footwear campagnes zijn explosieve en krachtige poses. Geen verrassing dat we ook deze keer kiezen voor veel springende en energieke houdingen. Een rustige omgeving samen met levendige poses zorgen voor de juiste balans. We wisselen combi-beelden af met single-shots. Het resultaat mag er zijn: een gevarieerde, nieuwe wintercampagne.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!