Menu

Fotografie Campagne Bullboxer Shoes SS 2016

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Fotografie Campagne Bullboxer Shoes SS 2016

Zomerse fotografie

Bullboxer ontwerpt en fabriceert schoenen voor elke doelgroep. Van instappers en hoge pumps tot sneakers en klassiekers. Ontwerpen geïnspireerd op de laatste modetrends en goed betaalbaar. De perfecte combinatie. En het werkt. Bullboxer Shoes is uitgegroeid tot een bekend schoenenmerk wereldwijd. In zowel Europa, Amerika en Azië hebben zij zichzelf op de kaart gezet. Een team van ontwerpers zorgt elk jaar weer voor de meest modieuze en trendy collectie. Ook dit zomerseizoen presenteren zij een unieke collectie voor zowel dames en heren. Veel kleurrijke details en zomerse accenten. Leuk, hier worden we vrolijk van!

Voordat de collectie gepresenteerd kan worden, is er fotografie nodig. Nieuwe campagnebeelden. En wij zijn opnieuw van de partij. Bullboxer benadert ons voor het concept en de uitwerking hiervan. We bedenken een onderscheidend concept. Fris en vernieuwend! Opvallende kleuren vormen de basis. De fotoshoot vindt plaats in de studio van Strack. Wij hebben sinds een paar jaar onze eigen fotostudio. Als een kind zo blij in een snoepwinkel. Dat gevoel krijgen we elke keer weer als wij in onze studio bezig zijn. Een studio waar alles aanwezig is en waar alles kan.

Goede voorbereidingen

We bouwen de studio om en zorgen ervoor dat deze gereed is voor de fotoshoot. Van tevoren bepalen we de lichtopstelling. Zacht licht en zachte schaduwen. Dit combineren we met veel kleuren. Heel veel kleuren. Voordat we beginnen bepalen we de combinaties. Zo combineren we donkerblauw en lichtblauw voor de heren en gebruiken we veel roze voor de dames.

Een team van professionals

We werken samen met een styliste, visagiste en staan zelf achter de camera. De communicatie tussen de fotograaf en de modellen is belangrijk. We zorgen ervoor dat de modellen zich op hun gemak voelen en creëren een relaxte sfeer. Een uitgebreide briefing zorgt ervoor dat de modellen precies weten wat de bedoeling is.

Vrolijke uitdrukkingen, gekke gezichten en serieuze blikken. We zorgen voor de juiste afwisseling en voor genoeg beeldmateriaal voor aankomend seizoen. Laat die zomer maar komen!

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!