Menu

Fotografie Campagne Bullboxer Fall Winter 2015

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie

Bullboxer Shoes

Campagne Fotografie Fall Winter 2015

Bullboxer Shoes

Fotografie Campagne Bullboxer Fall Winter 2015

Fotografie op de planning

Nog voordat de lente begint, zijn wij al bezig met de nieuwe wintercampagne van Bullboxer. Bij Strack zijn we dit wel gewend. In de modebranche denken ze vaak een jaar vooruit. Op tijd beginnen we daarom met het verzamelen van ideeën voor de fotografie van de nieuwe wintercampagne. Aan ideeën geen gebrek. We kunnen niet wachten om ze uit te werken!

KNUTSELEN IN DE STUDIO VAN STRACK

Binnen de huidige stijl bedenken we een nieuwe, verassende campagne. Opvallende kleuren laten we terugkomen. Elk seizoen weer. Een herkenbaar element. Dit keer gaan we voor drie knalkleuren: oranje, geel en groen. We werken deze campagne met op maat gemaakte decors. Door middel van gekleurde muren creëren we verschillende ruimtes. Tijd voor wat knutselwerk in de studio. Grote platen toveren we om tot felgekleurde wanden. Op deze manier kunnen we eindeloos variëren. De styling van de Spring Summer 2015 Campagne bestaat uit veel zomerse sferen en kleurrijke details. Deze wintercampagne gaan we voor iets anders, iets nieuws. De drie basiskleuren vormen niet alleen de basis voor de decors, maar ook voor de styling. We kiezen voor ton-sor-ton, oftewel kleur op kleur. Outfits in oranje, gele en groene tinten.

STRACK ACHTER DE CAMERA

Strack bedenkt, coördineert en organiseert de fotoshoots van Bullboxer. Deze campagne staan we ook zelf achter de camera. Een leuke uitdaging die we wel aandurven. Goede voorbereidingen zijn essentieel. De opstelling van de belichting is belangrijk. Van tevoren testen we de belichting en zorgen we ervoor dat alles klaar staat. We kunnen beginnen!

We kiezen er bewust voor om diepe schaduwen te creëren op het decor, gecombineerd met hard licht op het model. Veel contrast, daar zijn we gek op bij Strack. We zorgen voor afwisselende poses, van statische houdingen tot gekke gezichtsuitdrukkingen.

We zorgen voor veel variatie. Combi-shots, single shots en close-ups. Genoeg beeldmateriaal voor aankomende winter!

Naast de campagnebeelden realiseren we deze campagne ook productfotografie. Nieuwsgierig? Bekijk de productbeelden hier of neem een kijkje op de pagina waar de volledige Campagne Fall Winter 2015 uitgelicht is.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!