Menu

Fotografie Bloemen Experiment – Productfotografie

Fotografie Gerbera White - Groen

Strack Lab - Fotografie Experiment

Fotografie Gerbera White - Rood

Strack Lab - Fotografie Experiment

Fotografie Gerbera White - Pink

Strack Lab - Fotografie Experiment

Fotografie Bloemen Experiment – Productfotografie

Strack Lab #0002

Verf, verf en nog meer verf. Verf in alle kleuren. Wat gaan we ermee doen? ‘Alles kan en alles is mogelijk’, zijn de woorden die kenmerkend zijn voor ons Strack Lab. Want niks staat ons in de weg en niks is te gek. Eigenlijk hoe gekker, hoe beter. Iets verzinnen wat nog niemand heeft gedaan. Dat is waar wij blij van worden. Waar we energie van krijgen. Het onmogelijke opzoeken. En vervolgens pas bedenken hoe we dit kunnen uitvoeren. Of het überhaupt uitgevoerd kan worden. Eén ding is zeker: het lukt altijd. Daar zorgen we wel voor.

In ons Strack Lab hebben we genoeg attributen om de meest bizarre experimenten uit te voeren. Daarnaast hebben we de volledige fotostudio van Strack tot onze beschikking, inclusief alle coole, technische snufjes die daarbij horen.

Flower power fotografie

We zijn eruit. Bloemen worden het onderwerp van vandaag. Uit elkaar laten exploderen, in verf dopen, iets met rozenblaadjes. Opties genoeg. Alleen dit keer gaan we voor het aquarium. Bloemen, verf en een aquarium. De drie kernelementen van ons experiment.

De voorbereidingen

Oke, waar beginnen we? Het aquarium. We laten het aquarium vollopen en hangen de bloemen precies in het midden. Goede voorbereidingen zijn het halve werk zeggen ze weleens. In de fotografie is dit zeker het geval. De positie, het licht: twee belangrijke elementen voordat we van start gaan. We zorgen ervoor dat beide kloppen.

Wolken in het water

Yesss, tijd voor het verfgedeelte. We vullen spuiten met verschillende kleuren verf. We kijken van tevoren welke kleur bij welke bloem past. De lichtopstelling, de camera, de bloem: check, check, check. We zijn er klaar voor! We spuiten twee kleuren verf tegelijkertijd het aquarium in en schieten op high speed zoveel mogelijk beelden per seconde. Het moment dat volgt is spannend. Is het gelukt? En of het is gelukt! Wauw, geweldig hoe het verf zich als wolken in het water verspreid. Onze camera in combinatie met onze flitsset zorgen ervoor dat we geen shot missen.

Benieuwd wat we nog meer voor experimenten gedaan hebben met verf? Lees hier een bericht over zwart fruit met gekleurde verf.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!