Menu

Foodfotografie Restaurant Aan de Poel

Pink Duckbreast

Foodfotografie Restaurant Aan de Poel

Dessert

Foodfotografie Restaurant Aan de Poel

Signature

Restaurant Aan de Poel by Stefan van Sprang

Aubergine, smoked soy sauce and bbq carrot

Foodfotografie Restaurant Aan de Poel

Dessert amuse, vanilla organism & blackberry

Foodfotografie Restaurant Aan de Poel

Pulpo

Foodfotografie Restaurant Aan de Poel

Wagyu and shortrib with cumin, red pepper confit and coconut

Foodfotografie Restaurant Aan de Poel

Strack ontmoet restaurant Aan de Poel

In het najaar van 2016 benadert restaurant Aan de Poel ons voor een nieuw project. Zij willen een boek uitbrengen. Een boek met een verhaal. Het verhaal van Aan de Poel. Een boek voor op de voorste plank van je boekenkast. Die je erbij pakt bij speciale gelegenheden of gewoon om toe te voegen aan je culinaire boekenverzameling. En wat een eer dat zij Strack benaderen voor de foodfotografie, eventfotografie en portretfotografie. We beginnen met de foodfotografie.

Foodfotografie

Het valt ons meteen op. Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Aan de Poel is niet zomaar een restaurant. De sfeer is fantastisch. Chic, verzorgd en toch volledig ongedwongen en relaxt. Dit is een van de belangrijkste uitgangspunten van het fanatieke duo, Stefan van Sprang en Robbert Veuger. Twee mannen met een ongelofelijke passie voor hun vak. Samen zijn zij de eigenaren van dit geweldige restaurant en leiden zij een team vol gedreven vaknerds. Chef de cuisine, de patissier, sous-chef, een compleet team zorgt ervoor dat elk gerecht als een schilderij de keuken verlaat.

En mogen wij nu net de gelukkigen zijn die deze prachtgerechten op beeld mogen vastleggen.

Kunst op een bord

We verhuizen onze fotostudio naar Amstelveen. Alles is aanwezig. Camera, lenzen, flitssets, reflectieschermen. Kom maar op. Het belangrijkste: het licht. We lichten de gerechten zo uit dat elk detail zichtbaar is. Een macrolens legt deze details vast op beeld. Want macrobeelden mogen niet ontbreken. Iets waar we bij Strack wel een beetje fan van zijn. Zet ons achter een macrolens en we zijn verkocht. De compositie maakt het af.

Watertanden

We willen beelden creëren waarbij je de neiging hebt om het gerecht van het bord af te pakken. Trek krijgen. Watertanden. Zin krijgen om een je vork erin te prikken. Contrast en diepte zorgen hiervoor. De meest prachtige gerechten komen voorbij. Kunstwerken. Van sensationele hoofdgerechten tot de meest verfijnde desserts.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!