Menu

Foodfotografie Fruit Black – Strack Lab Fotografie

Banana Yellow Splash

Strack Lab Black Fruit

Orange Pineapple Splash

Strack Lab Black Fruit

Apple Green Splash

Strack Lab Black Fruit

Foodfotografie Fruit Black – Strack Lab Fotografie

Strack lab #0001

Strack-lab, enig idee waar we het over hebben? Een laboratorium bij Strack? Zoiets ja. Alleen dan anders.

Chemische reacties, gekke testen en ontploffingen. Niks is te gek. In ons Strack-lab kan het. Alles is mogelijk. Geen regels en beperkingen. Eigenlijk gewoon alleen maar coole experimenten. Met fotografie en video. En alles met één doel: een supervet eindresultaat. Want we gaan voor perfectie. Zoals je misschien al door hebt, zijn we bij Strack nogal perfectionistisch. Elk project gaan we er voor 110% voor. Als we denken dat we er zijn, gaan we nog een stapje verder. We drijven onszelf tot het uiterste.

Zwart, zwart en nog meer zwart

Een nieuw concept, een nieuw experiment. Iets met zwart en iets met verf. We bedenken iets origineels. Iets wat we nog niet eerder hebben gezien. Nog niet eerder hebben gedaan. We willen iets met food. Foodfotografie. Alleen niet zo standaard. We zijn op zoek naar iets anders. Iets nieuws.

Foodfotografie: verf splashes met fruit

In onze studio gaan we aan de slag. We kiezen voor drie soorten fruit: ananas, appel en banaan. We schilderen de fruitsoorten zwart. Zwart fruit? Precies. Je leest het goed. We houden niet van standaard. Zwart op zwart is het idee. Zwarte producten op een zwarte achtergrond. Dit combineren we met drie fluoriserende kleuren verf. Drie soorten fruit, drie kleuren verf. Verf in de kleuren van de fruitsoorten.

We zorgen ervoor dat de lichtopstelling gereed is. Dat deze klopt. We creëren een mysterieuze omgeving. Het product niet geheel uitgelicht. Subtiel licht, gecombineerd met een donkere omgeving. Het fruit speelt de hoofdrol en laten we in het midden zweven.

Met verf smijten

Tijd voor het leukste gedeelte: met verf smijten. En veel verf. We gooien bakken met verf tegen het fruit. Om zoveel mogelijk splashes te creëren. We gaan voor de meest coole splash.

Nieuwsgierig naar meer Strack Lab experimenten? Bekijk ze hier allemaal.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!