Menu

Campagne Rexnord Engineered Sustainability

Campagne, Fotografie

Campagne Rexnord Engineered Sustainability

Campagne Rexnord Engineered Sustainability

Een nieuwe campagne

Duurzame producten, dat is wat Rexnord FlatTop klanten wil bieden. En dat is gelukt. De Engineered Sustainability productlijn resulteert in duurzamer gebruik, een verbetering van de veiligheid, een hogere productiviteit en de besparing van water en energie. De wens van Rexnord FlatTop is een pakkende campagne.

De eerste campagne hebben we samen met Rexnord ontwikkeld. We verzorgden het concept, de uitvoering en de afwerking. De vier voordelen van de duurzame productlijn vormen de basis van de campagne. Ieder voordeel kenmerkt zich door een eigen thema, inclusief een eigen beeld.

De campagne is enthousiast ontvangen. Tijd voor iets nieuws! Rexnord klopte bij Strack aan voor nieuwe ideeën. Een goede samenwerking vinden we belangrijk bij Strack. We vinden het daarom prettig om alles tot in de puntjes te bespreken. Dit voorkomt onduidelijkheden en verrassingen. Samen met Rexnord bespreken we onze ideeën en bepalen we het concept.

De juiste belichting

De fotoshoot staat al snel gepland. We mogen een dag in de Coca Cola fabriek fotograferen. Een unieke kans. Tijdens het fotograferen in fabrieken houden we extra veel rekening met het licht. Donkere ruimtes met veel kunstlicht en weinig natuurlicht zijn kenmerkend voor fabrieken. Aan Strack de taak om zowel de ruimtes als de producten goed te belichten.

Het nieuwe concept ligt in het verlengde van de eerste campagne. De vier hoofdthema’s vormen daarom opnieuw de basis. Dit keer in een nieuw jasje gestoken. We maken gebruik van verrassende kleuren licht. Dit doen wij door middel van kleurgels. Gels? Ja precies. Kleurgels worden gebruikt om ruimtes een bepaalde kleur te geven. Door middel van deze gels creëren we blauwe ruimtes. Deze steken mooi af tegen de groene transportmatten van Rexnord en zorgen meteen voor een industrieel karakter. Belangrijk is dat de details van het product goed zichtbaar zijn. Hier houden we rekening mee bij het bepalen van de hoek en het licht. Een geslaagde dag met vier nieuwe campagnebeelden als resultaat.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!