Menu

Brochure Ontwerp BVB Impress

Ontwerp Brochure

BVB Impress

Ontwerp Brochure

BVB Impress

Ontwerp Brochure

BVB Impress

Ontwerp Brochure

BVB Impress

Ontwerp Brochure

BVB Impress

Brochure Ontwerp BVB Impress

BVB Substrates lanceert BVB Impress

In het voorjaar van 2015 lanceert BVB Substrates een geheel nieuwe generatie perspotgrond. Bij Strack werken we mee aan de lancering van dit nieuwe product. BVB Impress is de naam van deze nieuwe perspotgrondsoort. BVB Impress bestaat voor 100% uit organische materialen, zonder chemische toevoegingen, en sluit daarom volledig aan bij de duurzame uitgangspunten van BVB Substrates. Een nog onbekend product, dat nog volledig vormgegeven moet worden. Hier kunnen we bij Strack wel iets mee. We creëren een frisse en herkenbare stijl. Deze sluit geheel aan bij de huidige stijl van BVB Substrates. Een lichte, blauwe tint vormt de basis. Deze tint combineren we met veel wit. Opvallend en onderscheidend.

Meer weten over de ontwikkeling van de huisstijl? Bekijk hier de volledige projectpagina.

Een ondersteunende brochure

Op basis van de ontwikkelde huisstijl creëren we een brochure. Informatief en aantrekkelijk.

Deze brochure ontwikkelen we ter versterking van de verkopers richting de retail. Om de brochure te kunnen vormgeven, hebben we geschikt beeldmateriaal nodig. Beeldmateriaal van BVB Impress. We organiseren en realiseren een fotoshoot. Een belangrijk aspect is de structuur van de perspotgrond. Deze moet goed zichtbaar zijn. Door middel van de juiste belichting en het gebruik van de juiste lens, leggen we de bijzondere eigenschappen van de perspotgrond vast op beeld. Het product fotograferen op een reflecterende plaat. Dit zorgt voor spanning en diepte in de foto.

Zakelijk en professioneel

Het ontwerp houden we clean. Dit zorgt voor een rustige en professionele uitstraling. Het product zetten we centraal neer en combineren we met korte teksten, tabellen en feitelijke cijfers. De blauwe tint laten we veel terugkomen in het ontwerp. We kiezen voor een vierkante drieluik. Een compacte brochure, groot genoeg om geïnteresseerden van genoeg informatie te voorzien en klein genoeg om mee te nemen in je handtas. De brochure geeft exact weer waar BVB Impress voor staat: duurzaam en innoverend.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!